Het verzenden of ophalen van jouw bestelling bij Pullbands.nl

Wij doen er alles aan om het fitness elastiek dat door jou is besteld, zo snel mogelijk te bezorgen. Voor alle producten in de webshop geldt dat deze gratis worden verzonden. Tijdelijk ook gratis verzending naar België!

Alle verpakkingsmaterialen worden gratis verzonden

Wij vinden het belangrijk dat jouw bestelling zonder extra kosten wordt afgeleverd. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan bij het afronden van de bestelling. Alle producten in deze shop worden gratis verzonden.

Voor 23:59 uur besteld? Dan wordt jouw fitness elastiek de volgende dag afgeleverd

De koerier die de zendingen op komt halen, komt hier na 23:59 uur zodat de bestellingen die voor 23:59 geplaatst zijn dezelfde dag worden verzonden. Dit geldt van maandag tot en met vrijdag. Bestel je in het weekend of vrijdag na 23:59 uur? Dan gaat de bestelling maandag met de koerier mee en wordt deze dinsdag bij jou afgeleverd.

Voor 12:00 besteld? Dan wordt het fitness elastiek dezelfde dag nog afgeleverd

Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Bij het afronden van uw bestelling kunt u ervoor kiezen om uw bestelling dezelfde dag te ontvangen. Bestelt u de artikelen voor 12:00 in de middag? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag bij u afgeleverd. Voor deze optie vragen wij een kleine vergoeding. 

Fitness elastiek ophalen in Enschede

Het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen bij ons bedrijf in Enschede. Woon je in de buurt van Enschede en wil je zo snel mogelijk starten met trainen? Bij het plaatsen van de bestelling kan je kiezen voor de "verzendmethode" afhalen in Enschede. Je ontvangt van ons een mail wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Het adres is: Josinkhof Weg 34 in Enschede.