Fitnessbanken

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Heb je thuis een paar halters en wil je het trainen uitbreiden? Maak dan gebruik van onze fitnessbanken en verbeter op elk front je spiermassa. De vrije gewichtsoefeningen blijven altijd een van de populairste manieren om kracht en spiermassa te kweken. Een kwalitatieve fitnessbank kan het trainen naar een hoger niveau tillen en het trainen met halters uitbreiden.

Trainen in je eigen comfortzone op momenten dat het jou uitkomt

De halterbanken zijn het perfecte hulpmiddel voor elk trainingsprogramma. Door dit sportmiddel kun je kun je concreet trainen op gebieden waarin je belangrijkste focus ligt. De fitnessbanken zijn daardoor flexibel en verstelbaar in verschillende posities, waardoor de maximale focus op verschillende spiergroepen wordt gelegd. Een goed programma is daarin een belangrijk onderdeel om de thuistrainingen zo effectief mogelijk te maken. Zorg er daarom voor dat je op voorhand een concreet doel voor ogen hebt, die realiseerbaar is in je thuisomgeving.

Het monteren van de fitnessbank gebeurt in een handomdraai

Het in elkaar zitten van de banken gebeurt in een handomdraai met behulp van de bijgevoegde handleiding. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe de bank kan worden gemonteerd. Na het monteren van de bank kun je direct gebruik maken van het apparaat. De bank is vervolgens afstelbaar naar elke gewenste stand waardoor je diverse oefeningen kan uitvoeren. Een belangrijk onderdeel in het verbeteren van je sportieve prestaties is variatie. Doordat onze fitnessbanken in verschillende posities verstelbaar zijn, blijft die variatie dan ook constant aanwezig. Deze multifunctionele fitnessbank zorgt ervoor dat je in meerdere standen diverse spiergroepen kunt trainen. De oefeningen zijn vaak gericht op het verbeteren van: borstspieren, schouders, triceps en biceps. 

Een fitnessbank is voor iedereen te gebruiken

In principe is de fitnessbank voor iedereen te gebruiken. Het maakt niet of je jong, oud, beginner of ervaren bent. De bank is voor iedereen die houdt van afwisseling in het trainen. Let op: onze fitnessbanken kennen een maximaal draagvermogen. Het is daarin belangrijk dat je rekening houdt met deze richtlijnen om je eigen veiligheid te waarborgen.